Sta jij in december vooraan bij Madonna?

Op 29 november staat 80’s Zondag in het teken van Madonna! Elke zondag hoor je op jouw Radio Veronica de beste 80’s hits voorbij komen en daar mag Madonna natuurlijk niet in ontbreken. Deze week maak je daarom kans op kaarten voor één van haar concerten in de Ziggo Dome!

Win tijdens 80’s Zondag

Elke zondag hoor je alleen maar muziek uit het decennium van de getoupeerde kapsels, de val van de Berlijnse Muur, de Tour de France-overwinning van Joop Zoetemelk en de Commodore 64. De vele nummer 1-hits, de bekendste 80’s-covers, filmhits, Nederpop, one hit wonders, ze komen allemaal voorbij. Vier je zondagen dus met de beste muziek van iconen als Michael Jackson, Bon Jovi, Madonna, U2 en Prince. Luister op zondag 29 november en speel mee met de Madonna Quiz om kans te maken op kaarten voor Madonna!

‘Rebel Heart Tour’

In december staat Madonna twee avonden in de Ziggo Dome. De concerten maken deel uit van de Rebel Heart Tour waarmee ze 35 verschillende steden aandoet. De tour volgt op de release van Madonna’s nieuwe album ‘Rebel Heart’ dat wereldwijd al lovende kritieken kreeg. Na het optreden van Madonna tijdens de Grammy Awards uitreiking belandden drie songs van ‘Rebel Heart’ in de top van de iTunes charts.

Radio Veronica