Madonna heeft woensdagavond in Montreal de aftrap gegeven van haar ‘Rebel Heart’-tournee, waarmee ze in november ook naar het Antwerpse Sportpaleis komt. Wie wil gaan, kan zich verwachten aan een vrolijke Queen of Pop, die niet meer in string op het podium staat en het publiek trakteert op een mix van nieuwe nummers en haar grootste klassiekers.

‘Dit is de eerste tour in een aantal jaren die ook de niet-superfans van Madonna geweldig zullen vinden’, zegt kapper Jochen Vanhoudt van kapsalon Clientology, die naar Montréal reisde om de eerste show te zien. ‘Bij de vorige shows waren mensen soms ontgoocheld dat ze vooral nieuwe nummers bracht. Daar heeft ze rekening mee gehouden, ze zingt opnieuw haar grootste hits zoals Material Girl, Holiday, Vogue, La Isla Bonita, ….’
Hoewel de podiumoutfits van Madonna nog altijd spectaculair zijn, krijgt het publiek haar billen niet meer te zien zoals tijdens de ‘MDNA’-tour. ‘Haar outfits zijn nog heel vrouwelijk, maar niet meer zo seksueel getint’, zegt Jochen. ‘Ze voert wel een hele show op, zo kwam ze op als krijger en beeldde ze met 12 dansers het laatste avondmaal uit, waarbij zij op het podium lag. Ze was ook heel vrolijk, dit is de eerste tour dat ik haar zoveel heb zien lachen’.

Read full article at Nieuwsblad.be