Strike a Pose, de indrukwekkende documentaire over de achtergronddansers van Madonna’s Blond Ambition Tour, zal bij ons draaien vanaf 26 mei. Dit kan natuurlijk niet onopgemerkt blijven en daarom organiseren we een première-evenement in Kriterion!

Vertoning Strike a Pose | 21:45 | reserveren reeds mogelijk
Uiteraard zal de film Strike a Pose vertoond worden op deze avond. Regisseurs Esther Gould en Reijer Zwaan en één van de dansers Carlton Wilborn zullen na afloop van de vertoning op het avondslot naar Kriterion komen om te vertellen over Strike a Pose. Dit zal deels gebeuren aan de hand van een Q&A maar uiteraard zijn de twee Nederlandse regisseurs ook bereid om vragen uit het publiek te beantwoorden. LEES MEER →

Vertoning Madonna: Truth or Dare | 19:30 uur (extra vertoning op zondag 29 mei | 21:45) | reserveren reeds mogelijk
Madonna: Truth or Dare is een Amerikaanse documentaire uit 1991 over Madonna en haar wereldtournee Blond Ambition Tour die ze maakte in 1990. De film toont ook af en toe concertfragmenten. Deze film onthult haar ware schoonheid, zowel tijdens haar optreden als daarbuiten een moederfiguur voor haar dansers die zij als haar familie beschouwt, sexgodin voor haar miljoenen fans, zakenvrouw, zangeres, danseres… de grootste ster uit de muziekwereld. LEES MEER →

Feestje | 00:00 – 03:00 uur | gratis toegang
Na afloop van de films is er de gelegenheid om onder het genot van een drankje en muziek na te praten of je eigen vogue-choreografie te laten zien. Er zal in ons café een feestje zijn waar de beste nineties house, Madonna-hits en ballroom vogue zullen worden gedraaid. Gekleed in thema komen is een must!

Special act: House of Vineyard | gehele avond
Deze avond zal er een special act komen, verzorgd door de dansers en danseressen vanHouse of Vineyard. Bij de inloop van de vertoning van Strike a Pose en tijdens het feestje zullen ze jullie eens een poepie laten ruiken met de beste voguemoves. Probeer dat maar eens na te doen. House of Vineyard staat bekend van shows op onder andere Milkshake Festival, Schouwburg Rotterdam, AIR, Club NYX en hun vernieuwende en verrassende waacking- en vogueing-moves.