Like a Virgin, oftewel feesten alsof het je eerste keer is
én dit, één uurtje langer!

Al 16 jaar lang zorgt POPLIFE voor de vetste feestjes van het land. De prachtige concertzaal van de Vooruit in Gent vormt al meer dan 100 edities lang het toneel voor de meest swingende POPLIFE party’s. Voor deze editie pakt de organisatie uit met een nieuwe look en feel en dit onder het thema ‘Like a Virgin’. Deze keer wordt er niet gedanst alsof het de laatste keer is, de pannen gaan van het dak alsof het de eerste keer is!

Een frisse line up, poppy en trendy treats, dat is POPLIFE anno 2014. Onder de noemer “Like a Virgin”, met een knipoog naar het pop-icoon Madonna, zullen op zaterdag 25 oktober een duizendtal POPLIFE gasten de dansvloer onveilig maken. Feestvierend Gent, Vlaanderen en heel België is welkom om zijn/haar beste dance moves te tonen op de meest aanstekelijke popmuziek van vroeger en nu. De Vooruit wordt opnieuw omgetoverd tot een gezellige, classy club. En voor wie niet genoeg krijgt van dit buitengewoon fantastisch feest is er wel heel fijn nieuws : het winteruur doet zijn intrede, dus de nacht duurt nog één uurtje langer of voor zij die last hebben van pijnlijke dansvoeten: je kan één uurtje langer in bed blijven liggen. Dus niet twijfelen, maar Let’s Celebrate Pop Culture… en dit als een maagd!

Wie tickets wil voor dit niet te missen feestje, haal die dansschoenen uit de kast én haast je als de bliksem naar één van volgende Gentse outlets voor een super premium, maar goedkoop (lees: gratis) ticket : BAAR, Bar d’Oh, Black Balloon, Brooklyn, Café Labath, Café Parti, Café Théatre, Carrément, Chocolade Bar, Cream, Cube, De Client, Don & Dona, Dope, Eat Love Tastings, Grade, Greenway, Julie’s House, La Fille d’O, PIET Moodstore, Rood, Supertrash, Vintage, Wasbar.

Te laat voor een guest ticket?! Niet getreurd en waag je kans online poplife.be en er zijn ook tickets beschikbaar aan de deur = 10 euro voor middernacht –  15 euro na middernacht

Zaterdag 25/10/2014
Concertzaal, Vooruit, Gent
Van 23u tot 6u
www.poplife.be
www.facebook.com/poplife.be

STARRING:
‘LUCKY STAR’ MAXIM
‘BORDERLINE’ MATHIEU
‘VOGUE’ JEAN-MICHEL
‘TRUE BLUE’ NATHAN