Vorige week bracht RTL Boulevard al het sappige nieuwtje dat Madonna het zou aanpappen met de 26-jarige Nederlandse danser Timor Steffens. Nu blijkt dat de twee samen een vorkje hebben geprikt in het Rotterdamse restaurant Ono. Dat bevestigt de eigenaar van de Japanner aan onze redactie.

“Ik herkende Madonna meteen”, laat de eigenaar weten. “Ze had gezelschap meegenomen. Eerst herkende ik Timor niet, maar later kwam hij me bekend voor”, vervolgt ze.

De tortelduifjes hadden niet op één van hun eigen namen gereserveerd, maar op schuilnaam. “Ze wilden geen bekijks en vroegen om een aparte tafel.” Niemand in de zaak herkende de zangeres, want zij zat met haar rug naar het publiek toe. Er zijn dan ook geen kiekjes van de twee genomen. “Het personeel mag bij ons niet met hun mobieltje de werkvloer op”, zegt de eigenaar resoluut.

Ook internationale websites als RadarOnline en Daily Mail schrijven onophoudelijk over de twee. De Queen of Pop en Timor werden voor het eerst samen in het Zwitserse Gstaad gespot. Madonna was met Oud en Nieuw te gast op het privéfeestje van ontwerper Rudolph Valentino. Daar maakte ze gretig van de gelegenheid gebruik om met haar nieuwste aanwinst uit te pakken. “De chemie tussen Madonna en Timor was behoorlijk intens”, laat één van de gasten weten aan entertainmentsite RadarOnline.

RadarOnline kwam na een beetje zoekwerk te weten dat Madonna en Timor al een paar maanden samenwerken aan een dansproject. Dat kan ook de bron van op het feestje bevestigen: “Het was wel duidelijk dat hij al erg close was met haar kinderen, vooral dan met Rocco. Ze hebben tijdens nieuwjaarsnacht samen heel wat afgelachen met elkaar.”

Of het sprookje tussen Madonna en Timor blijft duren, valt echter af te wachten: “Zelfs al is hij ‘maar’ een toyboy, hij zag er best zelfzeker uit. Hij heeft erg veel charisma. Ik ben er zeker van dat hij de druk aankan”, besluit de bron.

RTL Boulevard