Madonna schreef geschiedenis toen ze voor de 50ste keer bovenaan de Dance Club-hitlijst stond. Om deze historische mijlpaal te vieren, heeft de wereldartiest twee nieuwe collecties samengesteld: FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES en FINALLY ENOUGH LOVE. Elke remix is geremastered door Mike Dean. Hij produceerde eerste Madonna’s meest twee recente studio albums Rebel Heart en Madame X.

Met meer dan 220 minuten aan remixes neemt FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES je mee in de muzikale reis die Madonna heeft afgelegd en die haar tot een internationaal icoon heeft gemaakt. De collectie bestaat uit Madonna’s 50 favorieten, waaronder een aantal remix-opnames die voor het eerst officieel worden uitgebracht of hun digitale debuut maken. FINALLY ENOUGH LOVE: 50 NUMBER ONES zal op 19 augustus digitaal beschikbaar zijn samen met de 3CD versie. Een limited edition 6LP zal exclusief verkrijgbaar zijn via Madonna’s website en Rhino.com.

Voor FINALLY ENOUGH LOVE is een selectie van 16 nummers gemaakt. Deze release zal op 24 juni digitaal beschikbaar en daarnaast ook uitkomen als 1CD en 2LP op 19 augustus.
Beide releases zijn vanaf nu beschikbaar voor pre-order. De eerste track – de ‘You Can Dance Remix Edit’ van ‘Into The Groove’ is vanaf vandaag te beluisteren.

Luister ‘Into The Groove’ mix