MADONNA Timor Ster_0

Het dineetje van Madonna met de Nederlandse danser Timor in Rotterdam is ook vandaag het gesprek van de dag. En nu zijn de twee ook nog eens samen op de gevoelige plaat vastgelegd in de havenstad.

Er is veel belangstelling voor de vermeende relatie tussen Madonna en Timor. En waar de Material Girl doorgaans per voetstap op de gevoelige plaat wordt vastgelegd blijft het nu opvallend stil. Tot vandaag! RTL Boulevard heeft de hand weten te leggen op exclusieve foto’s van het stel tijdens een romantisch etentje in Ono. Madonna doet Nederland kennelijk echt alleen maar aan voor de knappe danser.

We spraken vandaag ook de moeder van Timor, die het nieuws van haar zoon en de wereldster natuurlijk ook heeft meegekregen. Zij zegt

niet zeker te weten wat er nu precies speelt tussen Madonna en haar zoon. Maar dat het meer is dan alleen een etentje is haar ook wel duidelijk.

“Zoiets doe je met iemand die je koestert, dat je dingen kan delen en uitspreken. Ik zie er nu nog niks in, maar dit is altijd leuk, toch?

RTL Boulevard