Zojuist maakte Madonna bekend dat haar record brekende ‘Rebel Heart Tour’ op 15 september van dit jaar als digitale concertfilm en als live album verschijnt. 
 
De beelden van ‘Madonna’s Rebel Heart Tour’ zijn over de hele wereld opgenomen. De film vertoont naast live materiaal, een unieke kijk achter de schermen en nog niet eerder uitgebrachte beelden met als hoogtepunt Madonna’s optreden in Sydney, Australië. De concertfilm is mede geregisseerd door Danny B. Tull en Nathan Rissman, die beiden eerder intensief met Madonna hebben samengewerkt. Madonna fan Aldo Diaz is verantwoordelijk voor het ontwerp van het cover artwork voor de DVD.
 
De liedjes in de concertfilm ‘Madonna: Rebel Heart Tour’ en die op het nieuw te verschijnen live album omvatten alle decennia van de illustere carrière van de superster en bevat naast nummers van het hitalbum ‘Rebel Heart’ en de bekende klassiekers ook nieuwe versies van Madonna’s hits.
 
Over de ‘Rebel Heart Tour’
Na de release van het album ‘Rebel Heart’ gaf Madonna in 7 maanden 82 shows over de hele wereld waaronder twee spectaculaire shows in de Ziggo Dome in Amsterdam.  
 
Universal Music NL
E