ROTTERDAM De Rotterdamse danser Timor Steffens (26) heeft zijn ‘vriendin’ Madonna de Maasstad laten zien. Woensdagavond nam hij de 55-jarige wereldberoemde popster mee uit eten naar het Japanse restaurant Ono, waarna het stel de nacht doorbracht in het nabijgelegen Hotel New York. Gisterochtend vroeg is Madonna weer met een privéjet vertrokken. Dat bevestigen bronnen aan het AD.

‘Ik herkende Madonna in eerste instantie niet’, vertelt medewerkster Wing Sai van restaurant Ono. ‘Ze had een grote jas aan en haar capuchon op. Toen ze aan tafel ging zitten en haar jas uitdeed, zag ik pas wie het was.’

Ze was samen met Timor, die jaren geleden meedeed aan talentenjacht So You Think You Can Dance. Hij was ook een van de uitverkorenen die zou dansen tijdens de laatste tour van Michael Jackson.

Wing Sai: ‘Ze hadden het heel gezellig samen, hielden elkaars hand vast.’ De twee zouden zelfs hebben gezoend aan de restauranttafel. De overige gasten hadden niets door, omdat de zangeres met haar rug naar hen toe zat. Madonna en Timor hebben ongeveer 2 uur in het restaurant doorgebracht.

READ MORE