27 feb 2018

In 2017 vond de allereerste en nu al memorabele editie plaats van de driejaarlijkse Brugotta Awards. Driejaarlijks, maar dat  wil niet zeggen dat  we onze Stadsschouwburg in de tussenliggende jaren links laten liggen voor het vele talent in onze stad. Wel integendeel!

Dit seizoen palmen verschillende generaties Brugse muzikanten de Stadsschouwburg in om hulde te brengen aan niemand minder dan de onbetwiste koningin van de popmuziek: Madonna. 2018 is het jaar waarin de controversiële popdiva met oneindig veel wereldhits op haar palmares, de kaap van de zestig rondt.  

11 geselecteerde Brugse bands

27 Brugse bands stuurden Cultuurcentrum Brugge een originele ode aan The Queen of Pop. Uit die inzendingen selecteerde Cultuurcentrum Brugge, samen met Metronoom, 11 Brugse bands die het Tribute-podium mogen betreden: A New Difference, Bouvier, Tim De Roo, Eszra, Look o Kool, Seven Oaks, Shuriken II, Steel Orchid, Charlie Swyngedouw, Steffie Van Volsem en We are ooh people.  

Ook dit keer kunnen we rekenen op de muzikale ondersteuning en voorbereiding van Steven van Havere en MetronoomChris Dusauchoit, treedt net als bij de Brugotta Awards, opnieuw op als presentator.

Verwacht je aan een avond vol van eigenzinnige interpretaties van het tijdloze oeuvre van Madonna. We sluiten de avond, net als de Brugotta Awards, af met een afterparty in de foyer van de Stadsschouwburg.

BRUGOTTA TRIBUTE – MADONNA

Zaterdag 14 april 2018, 20.00u
Stadsschouwburg, Vlamingstraat 29, 8000 Brugge

www.ccbrugge.be/tribute

050 44 30 60
IN&UIT BRUGGE
www.ticketsbrugge.be